Search
Close this search box.

Vertaalbureau van Antalya

ASPENDOS - MELTEM - KONYAALTI - LARA

Aspendos Vertaal- en adviesdiensten A.Ş.

Vertaaldiensten

Wij bieden, naast vertalingen vanuit- en naar het Turks in 64 talen, ook kruisvertaaldiensten in 20 talen.

Offerte en Goedkeuring

Stuur uw documenten per e-mail of met behulp van ons online besteltabblad om een prijsofferte aan te vragen. De vertaalwerkzaamheden worden gestart zodra u de offerte heeft geaccepteerd.

Deskundige Vertaler

De documenten die u voor vertaling hebt toegestuurd, worden overgedragen aan een deskundige beëdigd vertaler, die per direct aan de slag gaat met uw vertaling.

Dubbele Controle

Uw vertaalopdracht wordt aan u geleverd, nadat het tweemaal gecontroleerd is: één maal gedurende de vertalaal werkzaamheden en één maal nadat de vertaling is voltooid.

Beëdigde- en notariële vertaling

De documenten worden aangeleverd volgens de eisen van de organisatie waarbij de documenten zullen worden ingediend; ondertekend, notariëel bekrachtigd en voorzien van een Apostille Stempel.

Direct Verzending

Vertalingen binnen Antalya worden dezelfde dag nog per koerierdienst verstuurd; voor overige bestemmingen geldt een verzendtijd van twee (2) werkdagen.

U kunt kiezen voor een leveringsoptie van uw bestellingen per koerierdienst!

Snelle Levering

De vertalingen worden binnen de in de offerte vermelde levertijd opgeleverd. Wij zijn ons ervan bewust dat tijdige en snelle levering van belang is voor onze klanten. Hierdoor is levering binnen de gespecificeerde deadlines een van onze missies.

Betaalbare Tarieven

Vanwege het competitieve prijsbeleid biedt Aspendos, in vergelijking met concurrenten, vertaaldiensten tegen goedkopere tarieven. Met een team van fulltime vertaalpersoneel kan Aspendos voor een concurrerend prijsbeleid voeren.

Sectorele Oplossingen

Gebruikershandleidingen, catalogen, brochures, promotieartikelen, exportcorrespondentie, facturen, commerciële overeenkomsten, contracten en verplichte ATR-certificaten ten behoeve van de douane-directies behoren tot de documenten waarvoor wij vertaaldiensten leveren op sectorele basis.

Kruisvertaling

Kruisvertaling is het vertalen van een document in een vreemde taal, naar een andere vreemde taal dan het Turks. Wij staan met onze deskundige en professionele vertalers uit verschillende landen tot uw dienst voor al uw vertaalprojecten.

Deskundige Vertalers

Met onze ervaren en deskundige vertalers die gespecialiseerd zijn op vele gebieden, zoals de technische, juridische en gezondheids sector, bieden wij u vertaaldiensten met de beste prijs en kwaliteit.

Archief

Al uw vertaalde documenten worden gedurende 10 (tien) jaar op onze servers opgeslagen, zowel in bron- als in doelteksten. U kunt op elk gewenst moment uw documenten bij ons opvragen.

Voltooide Projecten
0
Aantal professionele vertalers
0
Vertaling op basis van tekens
0
Verschillende klanten
0

Hemen İletişime Geç!