İçeriğe geç

KEMER VERTAALBUREAU

ASPENDOS TERCÜME VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ A.Ş.

In de context van globalisering is de kwestie van vreemde talen en vertaling een permanente behoefte geworden. Op elk moment van ons dagelijks persoonlijk leven hebben wij een vertaling nodig. Aspendos TERCÜME VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ A.Ş is een gespecialiseerde organisatie die is opgericht om aan de behoeften van onze gewaardeerde klanten te voldoen. Hoofdzakelijk in het Engels, Duits, Russisch, Arabisch, Perzisch, Frans, Spaans, Nederlands, Italiaans en Chinees, wordt het vertaalproces in 64 talen van de wereld uitgevoerd door Aspendos TERCÜME VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ A.Ş, vertalers met meer dan tien jaar ervaring.

De Engels die wordt gebruikt bij de vertaling van een diploma en bij de vertaling van een mijnbedrijf verschillen van het Engels dat in het dagelijks leven wordt gebruikt. De termen en terminologie van elke taal kunnen heel verschillend zijn. Wij weten heel goed dat onze vertalers de subtiliteiten van de taal en cultuur moeten beheersen, daarom hanteren wij deze criteria bij de selectie van onze vertalers. Als ASPENDOS TERCÜME VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ A.Ş is het streven van onze organisatie het garanderen van klanttevredenheid en vertrouwen. De positieve feedback die wij van u hebben ontvangen en onze jarenlange dienstverlening geven ons vertrouwen en streven altijd naar kwaliteit. Het volstaat om contact met ons op te nemen voor alle soorten schriftelijk en mondeling vertaalwerk, in alle sectoren. De rest van het proces is de taak van ASPENDOS TERCÜME VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ A.Ş.

ONS WERK SYSTEEM

Aspendos TERCÜME VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ A.Ş staat elk moment van de week en in het weekend 24/7 voor u beschikbar met onze vertaal- en consultancydiensten.  Wij werken als een spoed-vertaler voor u. Tijd is net zo belangrijk voor ons als voor u. Wij garanderen dat de informatie die u ons verstrekt, nooit wordt gedeeld met  andere personen of entiteiten. Onze team bestaat niet alleen uit vertalers maar ook uit gevarieerde deskundigen zoals artsen, tandartsen, ingenieurs, architecten, advocaten, deskundigen op sociale media en schrijvers. Het belangrijkste kenmerk dat onze instelling van anderen onderscheidt, is de toewijzing van vertalers die werken in de terminologie van de opdracht. Bij de levering van de vertaling is het uiterst belangrijk om op de hoogte te zijn van de terminologie.

Er kan sprake zijn van vertaalwerk zoals een eenvoudige gebruikershandleidingen, brochures, posters, maar er kan ook sprake zijn van vertaalwerk zoals artikelen uit internationaal recht, handel, onderwijs en collegiaal getoetste tijdschriften. Op dit gebied is het niet alleen noodzakelijk dat de relevante taal  wordt beheerst, maar ook de bijbehorende veldkennis wordt beheerst.

VERTAALBUREAU VAN ANTALYA

Wij kunnen onze diensten als volgt opsommen; schriftelijke vertaling, mondelinge vertaling, simultane vertaling, notariële beëdigde vertaling, gebarentaalvertaling, vertaling bij het huwelijk, vertaling bij het kadaster, medische vertaling, academische vertaling, juridische vertaling, proefschriftvertaling, artikelvertaling, technische vertaling, sociale media en ontcijfering. U kunt altijd contact met ons opnemen via onze telefoonnummers en WhatsApp-lijnen. Als u het formulier “Laten wij u bellen” op onze homepage invult, neemt onze bevoegde afdeling per direct contact met u op.

Wij, als ASPENDOS TERCÜME VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ A.Ş, wij staan tot uw dienst op 4 verschillende locaties in Antalya; Aspendos, Meltem, Konyaaltı en Alanya.

Wij vertouwen op onze dialoog met onze klanten. Wij luisteren met een begrijpend oor naar u en wij verwoorden de gewenste verklaring op de meest nauwkeurige manier. Ons langetermijnrelatie met onze klanten geeft ons het vertrouwen en is voor ons een drijfveer om het altijd nog beter te doen.


Aspendos Tercüme Hizmetleri olarak siz değerli müşterilerimize hizmet sunmaya başladığımız ilk günden bugüne profesyonel tercüme çözümlerimiz ile hizmet sunmaya devam ediyoruz. Alanında uzman ve deneyimli tercüman kadromuz ve proje ekibimizle yanınızdayız. Tercüme çözümlerinde kaliteli hizmet arayanların Antalya’daki tercihi olan Aspendos Tercüme Hizmetleri ailesi, günün hangi saati olursa olsun sizlere profesyonel tercümanlık hizmetleri sunmaya devam etmektedir.

Ülkemizde tercüme bürosu olarak faaliyet göstermenin zorluklarının farkında olan ekibimiz, özel olarak geliştirmiş olduğu departman sistemi ile tüm tercüme türlerini farklı kefeye koymaktadır.

Aspendos Tercüme Hizmetleri olarak önceliğimiz, müşteri memnuniyeti ve güvendir. Çevirilerinize en uygun fiyat, uygun zaman ve dalında deneyimli tercümanlar ile karşılık veriyoruz. Ekip olarak profesyonel çözümler üreten, gereksinimlerinizi ve taleplerinizi önceden görebilecek proaktif yapımız ile müşterilerimize sadece bir çeviri hizmeti değil uzun ömürlüğü işbirliği sunuyoruz. Müşterilerimize karşı şeffaf bir politika izliyor, bilgilerinizin gizliliğini taahhüt ederken ve tüm geçmiş çalışmalarınızı istisnasız koruyarak uzun soluklu ve kalıcı ilişkiler kurmayı sağlıyoruz. 

E-bülten Sistemimize Kayıt Olunuz

Kayıt ol tuşuna basarak bizden duyuru, haber, promosyon, kampanya vb. e-postaları almayı kabul etmiş olursunuz!