Vertaalbureau van Antalya

Stuur ons uw gegevens en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Aspendos Vertaal- en adviesdiensten A.Ş.

Verzoek om vertaling

Wij bieden, naast vertalingen vanuit en naar het Turks met betrekking tot 64 talen, kruisvertaaldiensten in 20 talen.

Prijsaanbieding en goedkeuring

Stuur uw papieren en documenten per e-mail of met behulp van ons online besteltabblad om een prijsofferte te ontvangen. Uw vertaalwerkzaamheden beginnen met uw goedkeuring van de toegestuurde prijsofferte.

Vertaleropdracht

De documenten die u voor vertaling hebt toegestuurd, worden overgedragen aan een beëdigd vertaler, die een expert is op het relevante gebied en o snel mogelijk aan de slag gaat met de vertaling.

Editor controle

Uw vertaalopdracht wordt aan u geleverd, nadat het tweemaal gecontroleerd is door een redacteur: één keer gedurende de vertaling werkzaamheden en één keer nadat de vertaling is voltooid.

Beëdigde en notariële vertaling

De documenten worden aangeleverd volgens de eisen van de organisatie waarbij de documenten zullen worden ingediend, ondertekend, notariëel bekrachtigd en voorzien van een Apostille Stempel.

Zelfde dag verzending

Documenten die in Antalya moeten worden afgeleverd, worden binnen dezelfde dag per koerierdienst verzonden en documenten die naar andere steden worden verzonden binnen twee (2) werkdagen.

Meer dan 100 ₺

Tijdige levering

Uw opdrachten worden aan u geleverd op de datum en tijd die zijn opgegeven in onze offerte. Wij zijn ons bewust van het belang van tijdige levering voor onze klanten, dus leveren wij uw vertaalopdrachten binnen de gespecificeerde deadlines.

Betaalbare tarieven

Vanwege het competitieve prijsbeleid biedt Aspendos Translation vertaaldiensten tegen tarieven die goedkoper zijn dan die van haar concurrenten. Met haar vertaalpersoneel op fulltimebasis in het bedrijf, heeft Aspendos Translation een concurrerender prijsbeleid vastgesteld.

Kruisvertaling

Kruisvertaling is de service van het vertalen van een document in een andere taal dan het Turks naar een andere taal dan het Turks. Wij staan tot uw dienst in al uw vertaalprojecten met onze deskundige en professionele vertalers uit alle landen.

Kruisvertaling

Kruisvertaling is de service van het vertalen van een document in een andere taal dan het Turks naar een andere taal dan het Turks. Wij staan tot uw dienst in al uw vertaalprojecten met onze deskundige en professionele vertalers uit alle landen.

Deskundig Vertaler Personeel

Met onze ervaren vertalers die gespecialiseerd zijn op vele gebieden, zoals technisch, juridisch en medisch gebied, brengen wij de vertaaldiensten met de beste prijs en maximale kwaliteitswaarden samen tot u.

Archief

Al uw vertaalde documenten worden gedurende 10 (tien) jaar op onze servers opgeslagen, zowel in bron- als in doelteksten. U kunt op elk gewenst moment toegang krijgen tot alle documenten welke eerder zijn vertaald.

0
Projecten voltooid
0
Aantal professionele vertalers
0
Vertaling op basis van tekens
0
Verschillende klant

Waardevolle opmerkingen van onze klanten